Csapatépítő programok

A Rafting.hu  2001-től vesz részt a szervezetfejlesztésben, speciálisan a vadvízi sportok köré kifejlesztett tréningjeink, programjaink, ma Magyarországon, de akár Közép-Európát tekintve is innovatívnak számítanak.

Nem csak vadvíz! Céges kalandhétvégék, csapatépítő programok, outdoor tréningek Magyarországon és Európában!

A vadvízi programok mellett más outdoor környezetbe is szervezünk tréningeket: Balaton, Mátra, Budapest környéke, Tata.. A programok eszközei lehetnek csapatépítő játékok, erdei vagy vízi tájékozódás, barlangi kihívások, építő elemek (híd, kőhajító..), stratégiai foglalkozások..

A csodálatos természeti környezetben zajló események során a résztvevők felfedezik önmaguk és a csapat erejét, minden közösen leküzdött nehézség során erősödik a bizalmuk a környezetük és önmaguk iránt.

A csapatépítés több, mint  egy hétvégi céges program, egy olyan folyamat, ahol nagyon fontos a csapat irányítása a tudatosan kijelölt cél felé.

Ezek a  programok könnyed keretek között segítik a csoport hatékony egységgé, csapattá válását,  nagy szerepet kap az élményszerűség mellett a szakmaiság, de egy lazább, kötetlenebb formában.

Kapcsolat, információ

Raftingos kalandhétvége

Kellemes,jó hangulatú pár napos kikapcsolódás, ami után élményektől telve térnek haza a résztvevők. Hatására növekszik a cég iránti lojalitás.

Tovább »

Vadvízi expedíció

A nevében hordozza a program "történését", vadvízre megyünk expedíciós körülmények között.
A 3 nap alatt számos olyan lehetőségünk lesz, ahol a csapat próbára teheti hatékonyságát a közös munkában, valódi, "éles" szituációkban átélve a döntések következményeit. A csapatot kimagaslóan képzett, tapasztalt szakemberek kisérik.

Tovább »

Céges sport vagy családi nap

Incentive csapatépítő program, hangulat, vidámság!

Az egész éves feszített tempójú munkában elfáradt csapatnak jól jön egy kis pihnés, kikapcsolódás. Az évente rendezendő családi nap, céges bulik - akár játékos - szabadidős tevékenységgel, akár sportrendezvénnyel vegyítve - nem csupán élményt adnak munkatársainak. Felfrissülnek a munkahelyi kapcsolatok, plusz motivációt nyernek a résztvevők és nem utolsó sorban növekszik a cég iránti lojalitás, hiszen megmutatja csapatának, hogy valóban számít rájuk és foglalkozik a munkára kiható személyes kapcsolatokkal.

Tovább »

Onedin tréning

A tréning az alábbi készségeket fejleszti: csapatmunka, kommunikáció, közös problémamegoldás, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, együttműködés, gazdasági racionalitás és eredményesség összefüggései.
A résztvevők szellemi és fizikai erőkifejtés közben tapasztalják meg döntéseik eredményét, súlyát.

Miről szól?

Tovább »

Vadvízi mentők

A modern mentőcsapatok, vagy készenléti egységek( legyen ez: -föld, -víz, -levegő-) hatékony munkájához, jól felkészült, rendkívül együttműködő csapatokra van szükség. Gondoljunk csak pld: a tűzoltók mindennapi rutinjaira vagy a parti őrség (Coast Guard) bevetéseire. Ilyen szintű felkészültséget igényel a vadvízi életmentő csapatok munkája is.

Tovább »