Onedin tréning

Vezetői szemléletformáló és csapatépítő tréning

Kiknek ajánljuk?

Olyan vezetői teamek fejlesztésére hoztuk létre, melyeknél fejlesztendők:

-    az együttműködés rendszere, módszerei;
-    közös csapatcélok az egyéni teljesítmények helyett;
-    feloldandók az esetleges személyes ellentétek, melyek rontják a közös munkát, ezáltal a cég hatékonyságát.

Ajánljuk vezető utánpótlás képzés részeként is!

A tréning egy módosított változata projekt szimulációként is működik, ezért projekt teamek összeszoktatására, a projektek hatékonyságának növelésére is kiválóan alkalmas.

Alkalmazható továbbá olyan vállalati csoportok képzésére, melyben a résztvevők a cég különböző területein dolgoznak és a közöttük lévő együttműködés fejlesztésre szorult (pl. értékesítés – supply chain – termelés – minőségügy – pénzügy viszonylatában).

A tréning az alábbi készségeket fejleszti: csapatmunka, kommunikáció, közös problémamegoldás, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, együttműködés, gazdasági racionalitás és eredményesség összefüggései.
A résztvevők szellemi és fizikai erőkifejtés közben tapasztalják meg döntéseik eredményét, súlyát.

Miről szól?

Nagy bánat és veszteség érte az Onedin Hajózási Társaságot - háromárbocos hajójuk, a Charlotte Rhodes elsüllyedt egy viharban, a legénység eltűnt. A vállalat nem állhat meg, James Onedin és Baines kapitány új legénységet toborzott. Feladatuk több küldetés sikeres teljesítése révén annyi haszon megtermelése, hogy a hajót újjáépítve, tovább működjön és fejlődjön a cég.

Hogyan működik?

A tréning 2 napos, outdoor (a természetben zajló) foglalkozás.

Az Onedin tréning során a „matrózoknak” az egyes küldetésekben tulajdonosi elvárásoknak kell, hogy megfeleljenek. A küldetések különleges kihívásokat tartalmaznak, földön, vízen, levegőben.

Az elvárásrendszer a valós gazdaságban mindennapos: elvárt nyereség megtermelése, költség optimalizáció, minőségi standardok betartása, optimalizált időráfordítás.

Az egyes küldetések végén a „tulajdonos” a „számvevő tiszttel” elszámolást készít, megállapítják az elért eredményeket, elszámolnak a „legénységgel” (kiszámítják a fizetéseket, adókat, bónuszokat – ha van), illetve a tevékenység hatékonyságát elemzik.

Tehát, a tréning során a fejlődés számszerűen mérhető!

A program kezdetétől a végéig a résztvevők részei a szituációknak, valamint a nagy cél – a hajó újjáépítése – érdekében ismétlődő, de változatos és kreativitást, fizikai erőkifejtést igénylő feladatok erősítik a tréning eredményességét, maradandó hatást fejtve ki a csapat tagjaira.

Mindez gyönyörű helyen, a Gottwald Hotel szomszédságában, a tatai Öreg-tó partján, természetvédelmi területen zajlik. A hangulatot fokozza, hogy a résztvevők maguk készítik el ebédjüket a helyszínen.

Néhány izgalmas erőpróba a programból: Mocsárjárás, Vietnámi híd, Hajóépítés, Jövedelemmaximalizálás.

 

Kedvenc helyszínünk: Hotel Gottwald****  Hotel & Spa (Tata) www.gottwald.hu

Kapcsolat: info@wolfoutdoor.hu, workplus@workplus.hu, info@rafting.hu


« Vissza