Vadvízi mentők

  • helyszínek: Szlovénia, Soča folyó
  • a túra időpontja: májustól októberig.
  • javasolt időtartam: 3 nap / 2 éjszaka
  • utazás: egyénileg, szervezetten
  • távolság Bp-től: 550 km (5.5-6 óra).
  • vadvízi nehézség: könnyű-közepes (ww I-III)


A program során pozitív hatások a következő területen mutatkoznak meg: -kommunikáció, -problémamegoldás, -változás menedzsment, -önismeret, -csapatmunka..

A modern mentőcsapatok, vagy készenléti egységek( legyen ez: -föld, -víz, -levegő-) hatékony munkájához, jól felkészült, rendkívül együttműködő csapatokra van szükség. Gondoljunk csak pld: a tűzoltók mindennapi rutinjaira vagy a parti őrség (Coast Guard) bevetéseire. Ilyen szintű felkészültséget igényel a vadvízi életmentő csapatok munkája is.

A Rafting.hu legújabban kifejlesztett csapatépítő trainingje,  a "Vadvízi Mentők", 3 nap alatt készíti fel a csapatot egy "valós" vészhelyzet elhárítására. 

A  program során a résztvevők elméleti és gyakorlati felkészítése kitér szinte az összes témára, amire a mentő csapatoknak szüksége lehet.
Gyakorlatilag, ugyanazokat a "tárgyakat" érintik, mint a világ szinte összes vadvízi túravezetője, vadvízi életmentője tanulta a képzésein.

Néhány példa:

- vadvízi jelrendszer, kommunikáció
- ön és társmentés
- evezéstechnika
- kötéltechnika
- elsősegély
- csapatdinamika
- csapatszerepek..A tréning alatt számos olyan lehetőségünk lesz, ahol a csapat próbára teheti hatékonyságát a közös munkában, valódi, "éles" szituációkban átélve a döntések következményeit.

A program során az összes speciális felszerelést a Rafting.hu biztosít, részletes információért és árajánlatért, kérjük vegye fel a kapcsolatot központi irodánkkal vagy küldjön emailt a következő címre:
Bacsa Béla
beci@rafting.hu, info@rafting.hu


« Vissza